Content

Content is belangrijk voor je website, maar ook voor andere online kanalen zoals social media. Maar hoe schrijf je deze content? Kun je dit zelf doen? Het antwoord daarop is volmondig ja. Met de tips op Click district schrijf jij je content zelf.

De toekomst van videos voor bedrijven feature image 01

De toekomst van video’s voor bedrijven

Bedrijfsvideo's zijn al jaren een populaire manier om producten en diensten te promoten. Ontdek hier over de toekomst van video's voor bedrijven.
AI-tools feature image 01

AI-tools gebruiken bij het schrijven van teksten

Snel en grondig teksten schrijven voor de content van je website? Dat kan met behulp van AI-tools. Lees meer over AI-tools in dit artikel.
Tips voor content op je website

Tips voor content op je website

Weet je niet goed welke content je moet plaatsen op je website? Dit moet goed passen bij jouw doelgroep. Lees in dit artikel meer over de tips voor content op jouw website. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsvideo.
Tips bij het schrijven van content feature image 01

Tips bij het schrijven van content

De teksten op je website zijn zeer belangrijk voor het overhalen van je websitebezoekers om tot de gewenste actie over te gaan en voor het behalen van een goede ranking in Google en andere zoekmachines. Maar hoe schrijf je nu eigenlijk goede content?
Content schrijven voor social media doe je zo feature image 01

Content schrijven voor social media doe je zo

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok en Snapchat, het zijn er een hoop. Maar hoe schrijf je eigenlijk goede content voor deze platformen? Aan de hand van de zeven tips die we hieronder voor je benoemen maak je ongetwijfeld een goede beurt!

Meer over content

Content is eigenlijk gewoon de inhoud van je website en andere online marketing kanalen. Hierbij kun je denken aan social media posts, blog marketing, podcasts, video’s en nog veel meer. Je draagt hierin informatie over en is dus onmisbaar op je website.